Testimonials

Wat een indrukwekkend, goed verteld verhaal. Wouter laat zien hoe belangrijk levenslust is. Hoe je met de juiste mindset het onmogelijke mogelijk kan maken. Hoe sport en bewegen je leven kan verrijken. Ook als je getransplanteerd bent.

Arno de Jong, Nederlandse Loterij
Juni 2016

"Wouter, je hebt een prettige, ontwapenende manier van presenteren. Je weet je ervaringen op een heel persoonlijke - en daardoor aansprekende - manier over het voetlicht te brengen. Door de authenticiteit die je uitstraalt en doordat je tegelijkertijd weet te relativeren, raak je je publiek met je verhaal. Dat je ervoor kiest om ondanks beperkingen je ambities waar te maken is een geweldige inspiratie voor ieder van ons die zichzelf nog wel eens op luiheid en en gelatenheid betrapt. Ik weet daarom zeker - mede door feedback van mensen uit het publiek - dat je mensen motiveert om met hernieuwde inzet en energie te blijven innoveren. “

Dr. Joris van den Hurk, Directeur Care-IQ
Augustus 2014

"Wouter is een spreker die je vanuit het hart vertelt over zijn ervaringen. Zijn lezing was heel intens en meeslepend maar op een nuchtere en met zelfspot doorweven manier overgebracht op de aanwezigen. Wouter maakt de werkelijkheid niet mooier dan hij is en zet met zijn lezing iedereen weer met beide benen op de grond door te laten voelen hoe belangrijk gezondheid en doorzettingsvermogen zijn. Iedereen wordt geraakt door de lezing van Wouter!"

Caroline Lauret, MSc | Business Development Manager Dyneema Purity | DSM Biomedical B.V.
Augustus 2014

Voor boekingen kunt hier terecht.