Terug naar overzicht

Op naar Frankfurt

Het is al een paar maanden geleden dat ik voor het laatst een blog schreef. Hoogste tijd dus! De afgelopen maanden hebben voornamelijk in het teken gestaan van de voorbereiding op Ironman Frankfurt.

Tot op heden gaat alles redelijk naar wens. Ik heb enkele kleine blessures gehad, maar het herstel daarvan verliep vlot. Meer impact had een besmetting met het Noro-virus en de daarbij behorende ziekenhuisopname in Keulen. Gelukkig ben ik ook daar weer van hersteld. Meer positief zijn de afgelopen wedstrijden. Bij deze testmomenten is grote progressie te zien. Zo verbeterde ik al twee keer mijn PR op de halve marathon en draaide ik een fantastische wedstrijd in Abu Dhabi. Al met al lig ik op schema voor de Ironman.

Natuurlijk houdt mijn leven niet op bij alleen maar trainen. Zo verwachten Rachel en ik een tweede kindje en ben ik druk met de laatste hoofdstukken van mijn biografie. Weer fantastische ontwikkelingen en een mooi avontuur. Bijzondere kansen blijven zich in mijn leven aanbieden en ik pak alles met beide handen aan. Iets wat ik alleen maar kan adviseren aan iedereen die daar wel eens aan twijfelt. Leef en geniet. Het leven is mooi!