Terug naar overzicht

Waarom bloggen over harttransplanties en triathlon?

Welkom op mijn blog. Ik zal mijzelf eerst eens voorstellen. Mijn naam is Wouter Duinisveld. Ik ben 33 jaar oud. Drie en een half jaar geleden kreeg ik, na een jaar met een steunhart te hebben geleefd, een donorhart.

Voor die tijd was ik een gepassioneerde ik, na een jaar met een steunhart te hebben geleefd, een donorhart. , sportieve kerel met een droom om ooit een Ironman triatlon te volbrengen. Na twee jaar van revalidatie ben ik voorzichtig begonnen met de eerste zwem, fiets en hardlooptraining. Afgelopen september heb ik mijn eerste 1/8 triathlon volbracht.

Momenteel ben ik volop in training voor mijn eerste triatlon seizoen. Het hoogtepunt voor dit jaar moet een 1/4 triathlon worden.

Daarnaast zet ik me in voor het terugdringen van het gebrek aan orgaandonoren. Dat doe ik niet alleen door mijn sportieve prestaties te koppelen aan orgaandonatie maar ook door het geven van lezingen en presentaties.

Volg hier mijn trainingen en ervaringen. Met deze blog probeer ik mensen te overtuigen van het wonder van orgaandonatie. Ook wil ik lotgenoten inspireren en kracht geven om alles uit het leven te halen.

Veel leesplezier. Laat vooral reacties en vragen achter.

Hartelijke groeten,
Wouter
worddonor.nl

About these adsShare this:

Twitter1
Facebook3
E-mail
PrintDit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met donorhart, harttransplantatie, orgaandonatie, transplantatie, triathleet, triathlon, triatlon. Maak dit favoriet permalink.Eerste fietstraining van 2011 →


2 reacties op Waarom bloggen over harttransplanties en triathlon?


Jos Alkemade zegt:

oktober 18, 2011 om 7:34 pm


Mooie website en wat een sterke geest heb jij!
Als je een fysio op Mallorca nodig hebt volgend jaar, kun je contact opnemen met mij.
Gratis behandeling voor jou, als een soort sponsoring uit bewondering.
Jos Alkemade
sportfysiotherapeut.

Beantwoorden


wduinisveld zegt:

oktober 19, 2011 om 8:04 am


Beste Jos,
Bedank voor je reactie en je aanbod. Ik zal het onthouden.
Gr. Wouter

Beantwoorden
Geef een reactie


Vul je reactie hier in ...